Het vak van manager wordt ernstig onderschat, vindt een meerderheid van de Nederlandse managers. Na een promotie tot manager, voelt ruim vier van de tien zich niet genoeg ondersteund. Dat blijkt uit het Nationaal Managementonderzoek van opleidingsinstituut ISBW. Uit het onderzoek blijkt dat (jonge) managers vaak de mogelijkheid tot ontwikkeling in het managementvak missen.

Herken je dat? Wil jij jouw leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen? En heb jij behoefte aan praktische ondersteuning? Volg de training Leidinggeven. Je krijgt inzicht in je competenties en hoe jij jouw rol als leidinggevende het beste aanpakt op organisatieniveau, binnen het team alsook bij individuele medewerkers. Je onderzoekt aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je in bepaalde situaties kunt handelen vanuit jouw persoonlijke stijl van leidinggeven.

“Reflectie op jezelf, je werk en je team is het beste instrument om te groeien en bloeien, persoonlijk en in je werkomgeving. Dank voor je hulp daarbij, dat is zo nodig in deze ‘fast and focus’ wereld!” is de waarderende feedback van een van de deelnemers.

Groei in je leiderschap! En schrijf je nu in.