Bianca Klupper

Ik vind het prettig als mensen zich gezien en gehoord voelen. Dat ze ervaren dat ze serieus worden genomen. Daarom staat dienstverlening bij mij dan ook hoog in het vaandel.

Bianca is officemanager en verantwoordelijk voor het secretariaat van ProActief. Ze heeft een hands-on mentaliteit, is daadkrachtig en eerlijk.
Heeft u vragen over ProActief, dan moet u bij haar zijn. Zij geeft daar zo spoedig mogelijk antwoord op. Ze zorgt voor de verwerking van de algemene e-mailberichten en de telefoontjes. Bovendien beheert ze de agenda's van alle medewerkers van ProActief en ze voert managementtaken uit.
Bianca werkt al ruim 20 jaar als secretaresse en officemanager in de profit sector.

Simone Schulp

Verantwoordelijkheid nemen voor je persoonlijke en loopbaanontwikkeling, dat is essentieel als je employabel wilt blijven. Dit is een reden waarom iedereen zichzelf zo nu en dan eens onder de loep zou moeten nemen: is mijn kennis nog up to date? Doe ik wat ik graag wil en waar ik goed in ben?

Simone enthousiasmeert individuele medewerkers en groepen, en ondersteunt en begeleidt hen naar passend werk. Ze gaat daarbij empatisch te werk, is resultaatgericht en heeft veel oog voor het proces van de ander. Ze werkt motiverend, met humor en is creatief.
Simone heeft ruime ervaring op het gebied van ziekteverzuimmanagement, mobiliteit, loopbaanbegeleiding en re-integratie, coaching en counseling.
Ze studeerde Franse taal- en letterkunde aan de UvA, werkte vervolgens in de toeristenbranche en daarna als trainer op het gebied van communicatie en personeelmanagement.

Annemarie Dooijes

Binnen mijn werk laat ik mensen ervaren waar hun kracht en passie liggen en help ze hieraan weer vorm te geven, op hun eigen manier. Mensen (her)ontdekken wat ze kunnen, hoe ze verder willen en hoe ze hun doel kunnen realiseren. Ik bied hierbij houvast en perspectief. Confrontaties ga ik aan als dat het proces helpt.

Annemarie richt zich op loopbaancoaching, outplacementbegeleiding en persoonlijke coaching. De kern van haar benadering is: vertrouwen, humor, relativeren, resultaatgericht, betrokkenheid en de rode draad zichtbaar maken door ideeën en gedachten te ordenen.
Een kandidaat over haar:
'Zij biedt mensen veiligheid en ruimte om kwetsbaar te kunnen zijn en om hun eigen mogelijkheden te (her)ontdekken.'
Annemarie heeft ruime ervaring als loopbaanadviseur en coacht in zowel de profit als non profit sector. Tevens volgde zij diverse opleidingen en trainingen op dit vakgebied. Haar achtergrond in de werving&selectie komt goed van pas bij het begeleiden van kandidaten naar ander werk.

Channah van Dootingh

Alle mensen zowel professioneel als privé, blij en in balans.
Feel the fear and do it anyway

Channah heeft meer dan 15 jaar ervaring als loopbaanadviseur, coach en trainer waarvan de laatste 9 jaar binnen de academische wereld (VU, UvA en verschillende Nederlandse onderzoeksinstituten). Het begeleiden van PhD’s die willen weten hoe ze succesvol een volgende loopbaanstap kunnen maken, is haar specialiteit. Op een nuchtere en doortastende manier zorgt ze dat je meer inzicht krijgt in jezelf (zoals je persoonskenmerken, skills, loopbaanwaarden en ambitie). Met dit inzicht kun je beter een onderbouwde keuze maken voor een baan die echt past. Vervolgens leert ze je om je onderscheidend te presenteren zodat die favoriete baan ook binnen je bereik komt. Haar aanpak is soms confronterend, altijd betrokken en met heldere analyses die je op het goede spoor zetten. Haar missie en motto komen ook tot uitdrukking in haar nevenactiviteit als trainer Stress Relief en Yoga docent.

Marjolein Niehe

Ieder mens heeft iets waar hij of zij goed in is. Mijn drijfveer is dat mensen deze kracht in zichzelf naar boven kunnen halen en (weer) kunnen inzetten in hun werk. Best lastig om in je eentje voor elkaar te krijgen, dus mijn oog en oor voor detail kunnen je daarbij goed helpen.

Marjolein is een goed luisteraar en kan helder verwoorden wat haar opvalt. Humorvol en resultaatgericht. Met haar rustige uitstraling en oprechte interesse voor de ander wint zij snel vertrouwen en komt snel tot de kern. Klanten gaan altijd met meer energie de deur uit dan ze binnenkwamen, zowel in gesprekken als in trainingen.
Marjolein richt zich op coach- en loopbaantrajecten. Verder geeft zij trainingen op het gebied van leidinggeven en duurzame inzetbaarheid.
Marjolein heeft veel ervaring in de zakelijke dienstverlening en de non-profit sector, zowel in de rol van leidinggevende als (loopbaan)coach en trainer. Zij studeerde culturele antropologie aan de UvA en volgde vele opleidingen op het gebied van coaching en training.

Sylvia Klootwijk

Zelfbeschikking en het nemen van eigen verantwoordelijkheid in jouw loopbaan leidt tot actie. Ik help je die acties vorm te geven door het stellen van vragen en het leggen van verbanden. Ik neem mijn brede kennis vanuit psychologie en communicatie mee in mijn persoonlijke aanpak om jou je doelen te laten bereiken.

Sylvia is arbeids- en organisatiepsycholoog. Ze gelooft dat je iedere dag opnieuw bewuste keuzes kunt maken die je verder brengen naar je doel, er voor zorgen dat je plezier kunt hebben in je werk en die je rust kunnen brengen in je hoofd. Zelfvertrouwen opbouwen, werken aan bewustwording en het maken van concrete en haalbare stappen in dat proces. Sylvia neemt je hierin mee op een doelgerichte manier en weet dingen scherp en duidelijk onder woorden te brengen. Ze kent de arbeidsmarkt en de 'andere kant van de tafel' goed, en heeft ervaring in zowel de commerciële als publieke sector.

Rik de Graaf

Ik zie het leven als een pad, met vele mogelijke richtingen en kronkelingen. Je loopbaan is daar onderdeel van; welke weg sla je in, waar droom je van en wat is er mogelijk in de realiteit? Ik wandel graag een tijdje met je mee, zodat jij via zelfonderzoek op een bewuste manier jouw pad verder kan bepalen en betreden.

Rik is loopbaancoach en –trainer. Met zijn open houding en oprechte interesse voelt men zich direct door hem gezien en gehoord. Hij duikt met jou graag de diepte in, aan de hand van kritische vragen en scherpe analyses. Daarnaast brengt hij lichtheid door zijn enthousiasme, humor en positieve energie. Hij werkt graag met beelden en metaforen, om meer inzicht in en grip op de situatie te krijgen. Vanuit die plek kan de weg vooruit bepaald worden, naar betekenisvol en passend werk.