ProActief heeft een lange staat van dienst op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching van vooral (ex-)medewerkers van universiteiten en aan de universitaire wereld gelieerde organisaties.

Door de training heb ik de tijd genomen om goed na te denken wat ik verder wil gaan doen met mijn werkzame leven.

Hierdoor kent ProActief de universitaire cultuur, met name die van de UvA, van binnen en buiten. ProActief kan dan ook prima inspelen op de huidige en toekomstige vragen binnen een universitaire omgeving.

Ook buiten de academische wereld vinden klanten de weg naar ProActief, en ook zij benaderen ons vanwege onze deskundigheid op het gebied van personeelsmobiliteit voor hogeropgeleiden en onze kennis van onderwijs en wetenschap.

Missie

Gemotiveerd, zelfbewust en met plezier kunnen werken; dat is niet alleen voor medewerkers maar ook voor hun organisaties van grote waarde.
Aan de realisatie daarvan levert ProActief graag een bijdrage.

De adviseurs

De adviseurs van ProActief zijn uiteraard gepokt en gemazeld op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching, trainingen, outplacement en bemiddeling naar werk.

Door hun kennis van de academische wereld en hun marktgerichte houding zijn ze in staat professioneel en 'proactief' in te spelen op de behoeften van de klant.