ProActief UvA heeft een lange staat van dienst op het gebied van loopbaanbegeleiding- en ontwikkeling, outplacement en re-integratie van alle medewerkers en faculteiten van de UvA.

Wij staan voor: proactief met je loopbaan aan de slag!

Hierdoor kent ProActief UvA de universitaire cultuur, met name die van de UvA, van binnen en buiten. En speelt daardoor adequaat in op de huidige en toekomstige vragen binnen een universitaire omgeving.

Ook andere kennisinstituten binnen onderwijs en wetenschap werken graag samen met ProActief UvA vanwege de deskundigheid in duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en talentontwikkeling van hoger opgeleiden.

Missie

Gemotiveerd, zelfbewust en met plezier werken aan 'leren, kennis opdoen en nieuwe wegen inslaan'; dat is voor medewerkers én werkgevers van grote waarde. Aan de realisatie daarvan levert ProActief UvA graag een bijdrage!

Team van topadviseurs

Ons team van bevlogen en professionele adviseurs, is gepokt en gemazeld binnen de loopbaanprofessie. Door onze jarenlange ervaring, expertise van de arbeidsmarkt en kennis van de academische werksetting, zijn we een volwaardige en prettige gesprekspartner voor onze loopbaanklanten. We verstaan ons vak. En leveren kwaliteit. Altijd.