ProActief UvA zoekt ervaren, inspirerende en ondernemende loopbaanadviseurs / trainers (parttime) voor de locatie Amsterdam.

ProActief UvA (ProActief) is klein maar uniek loopbaanbureau. We zitten op een mooie locatie in hartje Amsterdam in een bruisende omgeving van (internationale) studenten, docenten en onderzoekers. 

We zijn gespecialiseerd in loopbaanontwikkeling voor medewerkers (op alle niveaus) binnen de academische omgeving. Met loopbaancoaching, training en workshops versterken, ondersteunen en inspireren wij medewerkers van de UvA, HvA, Amsterdam UMC, KNAW  bij hun professionele ontwikkeling en (volgende) loopbaanstappen.

ProActief wil verder groeien en is volop in ontwikkeling. We zoeken ondernemende loopbaanadviseurs met minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van loopbaancoaching en training die het leuk vinden om naast hun werk als loopbaancoach mee te helpen bouwen aan de groei en verdere professionalisering van ProActief UvA B.V..

De werkzaamheden:

 1. Voeren van coachgesprekken (zowel korte – als langere loopbaantrajecten).
 2. Uitvoeren van workshops en trainingen.
 3. Het helpen met professionaliseren en verder ontwikkelen van workshops en trainingen
 4. Verantwoordelijk voor accountbeheer en plezier in acquisitie. 
 5. Sparringpartner voor onze opdrachtgevers, zoals hoofden P&O en HR adviseurs.

Zoeken we jou?

De twee nieuwe loopbaanadviseurs die we zoeken hebben (onderdelen uit) het volgende profiel:
Als loopbaanadviseur ben je zelfstandig en ondernemend bezig met je eigen caseload aan klanten. Je voert zowel gesprekken met de opdrachtgever (HR-adviseur, hoofd P&O) als dat je de klanten die zij doorverwijzen coacht en traint.

Je kunt snel schakelen, denkt mee bij nieuwe ontwikkelingen, neemt initiatief. Je weet als geen ander bij de klanten aan te sluiten en hen te motiveren tot het nemen van volgende stappen in hun loopbaan. 

Je hebt een  soepele communicatiestijl en bent in staat langdurige relaties op te bouwen en te onderhouden met onze opdrachtgevers. Je bent handig met het maken van professionele presentaties. Je hebt ervaring met social media en helpt mee om ProActief hier op de juiste manier zichtbaar te maken. Je bent geïnteresseerd in AI en de mogelijkheden daarvan voor toekomstige loopbaanbegeleiding. 

Verder heb je:

 • Een (erkende) loopbaancoachopleiding en/of trainersopleiding. Je bent bij voorkeur Noloc gecertificeerd.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met loopbaanbegeleiding (minimaal 4 jaar).
 • Ervaring met thema’s als re-integratie, communicatie, leiderschap, stress en werkdruk.
 • Affiniteit / ervaring met social media (LinkedIn).
 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau. 
 • Je beheerst het Engels uitstekend in woord en geschrift.
 • Je hebt ervaring als projectleider
 • Ken je de universiteit van Amsterdam van binnenuit en heb je naast je ervaring als loopbaancoach ook een achtergrond als promovendus of (universitair) docent? We zien dit als een grote pré. 

Wat bieden wij?

Bij ProActief UvA kom je terecht in een inspirerende omgeving waar je dagelijks het verschil maakt. Je werkt samen met een gedreven en professioneel team en krijgt veel vrijheid in je functie. We bieden je:

 • Een competitief salaris van €3.800 tot €4.700 bruto per maand, gebaseerd op een 38-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
 • Een tijdelijke aanstelling voor 24-32 uur per week, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en een (resultaatafhankelijke) 13e maand.

Informatie

Wil je meer weten, neem dan contact op met Ruerdje van Mierlo, directeur van ProActief of Bianca Klupper, officemanager. Je kan hen bereiken op telefoonnummer: 020-2141333 of via onderstaand emailadres.

Solliciteren

Enthousiast geraakt? Stuur je motivatiebrief en CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken naar je reactie uit. De deadline is 10 juni 2024.

De procedure bestaat uit twee gesprekken. De eerste ronde is in de week van 17 juni, de tweede ronde vanaf 24 juni. Na afloop van de tweede ronde vragen we je twee personen als referentie op.