ProActief UvA bv ondersteunt met coaching en training medewerkers die werken in een academische omgeving zodat zij gemotiveerd, zelfbewust en met plezier sturing geven aan de eigen carrière. Een loopbaan die recht doet aan talenten, kennis en ervaring. Wij zoeken op korte termijn een loopbaanadviseur/trainer voor 32 uur per week.

Als loopbaanadviseur ben jij zelfbewust, je denkt in mogelijkheden en je neemt graag het voortouw. Je bent sterk in caseloadbeheer en houdt uiteraard van een proactieve aanpak. Je bent organisatiesensitief en begrijpt de onderwijsorganisatie.

Geen traject is hetzelfde; jij gaat met onze (academische) doelgroep gedreven aan de slag met loopbaan oriëntatie, persoonlijke ontwikkeling, re-integratie en carrière transitie.

Samen met je collega’s pak jij op een succesvolle wijze natuurlijk ook verschillende bureau-taken op zoals projectmanagement, marketing en de inzet van sociale media.

Kansrijke kandidaten hebben:

  • een academische opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring (arbeidsbemiddeling, HR, intercedent of trainer) en zijn bij voorkeur Noloc-gecertificeerd;
  • goede sociale vaardigheden en weten deze te combineren met een doelgerichte aanpak;
  • bekwaamheid in het ontwikkelen en zelfstandig verzorgen van workshops en trainingen;
  • ervaring met het geven van individuele begeleiding en workshops in de Engelse taal;
  • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • een reflectieve houding, denken snel en zijn organisatorisch sterk.

Werken bij ProActief UvA B.V.

ProActief (sinds 1997) is gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding voor medewerkers werkend in een academische context (naast de UvA ook werkzaam voor onder andere de VU, KNAW en HvA). Wij bieden individuele begeleiding, workshops, trainingen en maatwerk aan en spelen actief in op vragen binnen de universitaire omgeving. Daarnaast worden wij benaderd vanwege onze deskundigheid op het gebied van talent- en loopbaanontwikkeling voor hoger opgeleiden en onze kennis van onderwijs en wetenschap.

Ons enthousiaste team heeft als missie: gemotiveerd, zelfbewust en met plezier werken!

Wij bieden jou:

  • een uitdagende baan voor een loopbaanadviseur met ambitie in een klein team waar een plezierige werksfeer is;
  • een jaarcontract en bij voldoende opdrachten in 2024 hebben we de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

De contract is 32 uur per week en je werkt op ons kantoor in het centrum van Amsterdam.  Het salaris bedraagt minimaal € 2.900,- en maximaal € 4.500 bruto per maand bij een 38-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Kom jij ons team versterken?

Dan horen wij graag van je! Jouw sollicitatie ontvangen wij graag voor 20 oktober per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Een persoonlijkheidsassessment kan onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn.